REKENINGEN VERZEKERING


Betalingswerkzaamheden doen wij volgens het systeem van clearing. Dit houdt in dat nota`s in eerste instantie naar ons factoringbedrijf Infomedics/Uw nota gaan. Mocht u dit anders willen kunnen wij uiteraard de rekening rechtstreeks naar uw adres sturen.

Wij raden u aan om vooraf met de orthodontist te overleggen wat de kosten van een bepaalde behandeling zullen zijn, zodat u vervolgens zelf in uw polisvoorwaarden kunt lezen welk deel door uw zorgverzekeraar wordt vergoed. Om hier een goed beeld van te krijgen krijgt u van de orthodontist bij de bespreking van het behandelplan een begroting met de kosten. U moet zelf bepalen of en waar u zich aanvullend wil verzekeren voor de orthodontie.

Uitzondering: Indien u de nota contant in de praktijk voldoet, dan krijgt u van ons een (contant-)nota mee die u vervolgens zelf kunt indienen bij uw zorgverzekeraar. Ook hierbij geldt dat het afhangt van uw verzekeringspolis welk deel van de behandeling door uw zorgverzekeraar wordt vergoed.

Voor meer informatie op het gebied van verzekeringen raden wij u aan om op de website van uw zorgverzekeraar te kijken en om uw polisvoorwaarden goed te lezen.

Factoring en Clearing wordt voor ons verzorgd door Infomedics/Uw nota
Website: www.uwnota.nl
E-mail: info@uwnota.nl
Telefoon algemene vragen: 036 – 20 31 900

Klik hier voor onze betalingsvoorwaarden.